• nūhou
ʻaoʻao_banner

Limu Limu

Hana ʻia ka limu limu mai nā limu nui e ulu ana i ke kai, e like me Ascophyllum nodosum. Ma o nā ʻano kemika, kino a olaola paha, lawe ʻia nā mea hana i loko o ka limu a hana ʻia i mau mea kanu, i hoʻohana ʻia i nā mea kanu e like me nā mea kanu e hoʻoikaika i ka ulu ʻana o nā mea kanu, hoʻonui i nā hua a hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o nā huahana mahiʻai.

ʻO nā hiʻohiʻona nui o ka limu limu

(1) Hoʻoulu i ka ulu a hoʻonui i ka hana: He waiwai nui ka limu limu i nā meaʻai a loaʻa ka nui o ka potassium, calcium, magnesium, iron a me nā minela ʻē aʻe, ʻoi aku ka nui o nā mea hoʻoponopono ulu ulu maoli, e like me auxin a me gibberellin, etc., me ka hana physiological kiʻekiʻe. Hiki i ka limu limu ke hoʻoikaika i ka ulu ʻana o nā mea kanu, hoʻonui i nā hua, hoʻemi i nā mea ʻino a me nā maʻi, a hoʻoikaika i ka pale ʻana o nā mea kanu i ke anu a me ka maloʻo. Loaʻa iā ia ka hopena hoʻoulu ulu a hiki ke hoʻonui i ka hua ma 10% a 30%.

(2) Hoʻoulu ʻōmaʻomaʻo, palekana kaiapuni a me ka pollution-free: Hana ʻia ka limu limu mai ka limu maoli. He waiwai ia i nā meaʻai a me nā ʻano minerala like ʻole, hiki ke hoʻoponopono i ka microecology lepo pili, hoʻohaʻahaʻa i nā koena pesticide, a hoʻololi i nā metala kaumaha. , ʻo ia ka mea momona maikaʻi loa e hoʻohui i ka ʻenehana hana me nā huahana mahiʻai.

(3) Ka pale ʻana i nā hemahema o ka meaʻai: He waiwai nui ka limu limu i nā meaʻai a loaʻa ka nui o nā minerala ʻoi aku ma mua o 40 e like me ka potassium, calcium, magnesium, iron, zinc, a me iodine, hiki ke pale i ka hiki ʻana mai o nā hemahema o nā mea kanu i nā mea kanu.

(4) Hoʻonui i ka hua: Loaʻa i ka limu limu nā ʻano mea hoʻoponopono ulu ulu maoli, hiki ke hoʻoikaika i ka ʻokoʻa o ka pua, hoʻonui i ka hoʻonohonoho hua, hoʻonui i ka hua, hoʻonui i ka paona hua hoʻokahi, a ma mua.

(5) Hoʻomaikaʻi maikaʻi: ʻO ka limu polysaccharides a me ka mannitol i loko o ka limu limu e komo i ka redox huaʻai a paipai i ka hoʻoili ʻana o nā meaʻai i nā hua. He ʻono maikaʻi ka hua, ʻoluʻolu ka ʻili, a hoʻonui i ka ʻike paʻa a me ke kō. Kiʻekiʻe kiʻekiʻe, hiki ke hoʻolōʻihi i ka wā ohi, hoʻomaikaʻi i ka hua, ka maikaʻi a me ka pale ʻana i ka wā kahiko.

sav (1)
sav (2)

Hua'ōlelo nui: limu limu,haumia ʻole, Ascophyllum nodosum


Ka manawa hoʻouna: Oct-13-2023